Sezai Karakoç İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak. Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterilebilecek ve gurur duyulacak bir kurum haline getirmek için varız.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenen; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi, bireyler yetiştirmek, bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar:

Saatler: 09.00-16.40
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 4428412024

WEB - https://olursezaikarakociho.meb.k12.tr

Adres - AKTEPE MAH. ADİL ATABAY SK. NO: 31 OLUR / ERZURUM

Öğretim Şekli :gündüzlü

Adres - AKTEPE MAH. ADİL ATABAY SK. NO: 31 OLUR / ERZURUM

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 170 km uzaklıkta ilçe merkezinde bulunmaktadır.